Looking For Anything Specific?

Φωτια Κερατεα : Cpzo Y754prtym : Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει.

Φωτια Κερατεα : Cpzo Y754prtym : Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Οι φλόγες πέρασαν και από τις αυλές σπιτιών.

Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα.

Fwtia Se Keratea Anabysso Olonyxtia H Maxh Me Tis Floges Vid Sportime Gr
Fwtia Se Keratea Anabysso Olonyxtia H Maxh Me Tis Floges Vid Sportime Gr from www.sportime.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 17. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την λεωφόρο», είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος λαυριωτικής δημήτρης λουκάς. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα.

Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την πέμπτη σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα.

Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Μιλάει ο πατούλης στην @ertsocial χωρίς μάσκα και γύρω του καμιά σε ύφεση η #πυρκαγιά στην #κερατέα υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία που. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην. «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά στην κερατέα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 17. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Μιλάει ο πατούλης στην @ertsocial χωρίς μάσκα και γύρω του καμιά σε ύφεση η #πυρκαγιά στην #κερατέα υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία που. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Pyrkagia Ypo Elegxo H Fwtia Se Dasikh Ektash Sthn Keratea Ekkenw8hkan 15 Spitia Aygh
Pyrkagia Ypo Elegxo H Fwtia Se Dasikh Ektash Sthn Keratea Ekkenw8hkan 15 Spitia Aygh from www.avgi.gr
Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον. Μιλάει ο πατούλης στην @ertsocial χωρίς μάσκα και γύρω του καμιά σε ύφεση η #πυρκαγιά στην #κερατέα υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία που. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την πέμπτη σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής.

Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την λεωφόρο», είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος λαυριωτικής δημήτρης λουκάς. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στη θέση ρουμουντί. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον.

Doryforos Meteosat 1 Ews Thn Krhth O Kapnos Apo Thn Fwtia Sthn Keratea Skai
Doryforos Meteosat 1 Ews Thn Krhth O Kapnos Apo Thn Fwtia Sthn Keratea Skai from www.skai.gr
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην κερατέα, κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής, ενώ μάλιστα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την πέμπτη σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Οι φλόγες πέρασαν και από τις αυλές σπιτιών. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα. Η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα.

Posting Komentar

0 Komentar